top of page

Tc Style, groothandel & specialist in unieke woondecoratie

 

Tc Style & Co, eigenaren Tim en Miquel zijn een gespecialieerde groothandel in woonaccessoires. Tcstyle is een design bedrijf en daarom uniek in woonartikelen.  Door op zoek te gaan naar natuurlijke materialen om er vervolgens in hun atelier een nieuwe en bijzonder object van te maken.

 

De kennis die Tim in de loop van de jaren heeft opgebouwd zijn terug te vinden in tal van opzienbarende en vernieuwende producten. Elk ontwerp of product draagt het keurmerk 'de natuur als inspiratiebron moet herkenbaar blijven'. Voorbeelden hiervan zijn terug te vinden in o.a. de verlichting die hij maakt van waterkruiken uit terracotta klei, of van wattusie hoorns, salontafels gemaakt uit onderdelen van scheepsmotoren en een geweldige collectie ingelijste geprepareerde vlinders. Daarnaast maken hun allerlei baklijsten op maat en met opvulling naar wens.

 

Behalve het verwerken van bestaande natuurlijke materialen creëert Tim ook verschijnselen uit de natuur en zet deze om naar schilderijen, tweeluiken en drieluiken. De erosie van een stuk hout of de groei van verscheidene mossen dienen als inspriatie en worden vertaald naar een schilderij.

 

De showrooms van TC STYLE kunt u vinden in België en Nederland. Maak, geheel vrijblijvend, een afspraak en ontdek onze collectie verlichting, natuurlijke accessoires enz... .

bottom of page